Ons DNA

Bij Pré Pain bakken we dagelijks heerlijk afbakbrood om eindgebruikers de mogelijkheid te geven de meest verse broodervaring aan te bieden; vers afgebakken en lekker knapperig. Dat doen we met veel vakmanschap en moderne productieprocessen. Wij geloven dat er niets boven vers afgebakken knapperig brood gaat en dat resulteert in kleine geluksmomenten bij de consument

Smaakvolle innovaties

Het assortiment dat je herkent aan méér smaak, authentieke uitstraling, vorm en langere versheid. De echte signature van onze bakkers.

Roasted Seeds

Door de geroosterde zaden krijgt het brood een rustieke en ambachtelijke uitstraling. Je kunt het zien, ruiken en proeven. Het roosteren verbetert ook voedingswaarden.

+ Lees meer

Desem

Desembrood krijgt door een natuurlijke fermentatie en langere rijstijd meer smaak, een specifieke structuur en aroma. Ook zorgt het voor verbeterde voedingswaarden.

+ Lees meer

Next Generation

Authentieke producten met een heerlijk dunne, knapperige korst en een luchtig kruim. En ook nog eens langer vers.

+ Lees meer

Meer dan 100 jaar vakmanschap

1889

Het begon als ambachtelijke bakkerij in de binnenstad van Oldenzaal.

1992

Oprichting van Pré Pain, gespecialiseerd in krokant bake-off brood.

2006

Pré Pain breidt uit met de eerste mega lijn en extra vriezeropslag.

2014

Lijn 11, unieke eigen ontwikkelde steenovenlijn voor ambachtelijk brood.

2015

Pré Pain wordt een onderdeel van ARYZTA.

2017

Realisatie van de zuurdesem keuken.

2021

Introductie van desembrood met onze eigen levende startcultuur.

2022

Pré Pain optimaliseert lijn 7 en introduceert een volgende generatie stokbrood en petit pains.

  • We verwerken jaarlijks 50 miljoen kilo meel
  • Elk jaar bakken we meer dan een half miljard broodjes, stokbroden en
    specialiteiten
  • Ons brood wordt in 14.000 vrachtwagens per jaar vervoerd naar klanten in heel Europa. Dit
    is een colonne van Oldenzaal tot Brussel
  • We hebben 8 gespecialiseerde baklijnen
  • Op locatie Oldenzaal werken circa 220 collega’s

Goed en duurzaam werken

 

Wij bakken producten vanuit een cost-quality-leadershipgedachte. Dit is alleen mogelijk met de juiste ingrediënten, gespecialiseerde en moderne bakkerijtechnologie, een ervaren R&D- en Q&A-team en professionals in de bakkerij. De leveranciers waar we al jaren zaken mee doen voldoen allemaal aan de hoogste eisen die belangrijk zijn voor ons en onze klanten.

Sinds 2015 maakt Pré Pain deel uit van ARYZTA, een wereldwijde specialist op het gebied van bake-off producten. Dankzij deze samenwerking biedt Pré Pain nu niet alleen bake-off broodproducten aan, maar ook een divers assortiment aan viennoiserie, evenals zoete en hartige snacks.

ARYZTA is een vooraanstaand internationaal bakkerijbedrijf met een leidende positie in convenience bakery. Het bedrijf levert een uitgebreid scala aan producten en diensten voor bakkerijoplossingen in winkels. Met voortreffelijke capaciteiten in de bakkerij-industrie streeft ARYZTA naar het leveren van hoogwaardige broden en broodjes met een uitstekende smaak, evenals ochtend- en hartige bakkerijproducten. Ons doel is om dagelijks momenten van vreugde te creëren voor consumenten met ons assortiment versgebakken producten in verkooppunten.

ARYZTA Europe beschikt over 13 broodbakkerijen, 13 productielocaties voor het Quick Serve Restaurant-kanaal gericht op de productie van hamburgerbroodjes, en 7 verkooporganisaties voor Food Solutions. Met aanwezigheid in 27 landen in Europa en Azië-Pacific is ARYZTA toegewijd aan het uitbreiden van haar positie en het continu leveren van kwaliteitsproducten aan consumenten over de hele wereld.

www.aryzta.com

 

To top